Εορταστική εκδήλωση του Δ’ ΚΑΠΗ Χαλκίδας

Πολιτική / Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Σε κέντρο της περιοχής της Έξω Παναγίτσας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου η εορταστική εκδήλωση του Δ’ ΚΑΠΗ Χαλκίδας, για την κοπή της βασιλόπιτάς του. Παρέστησαν περίπου 150 μέλη και φίλοι του και από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων, ο δήμαρχος Χ. Παγώνης, ο αντιδήμαρχος Γ. Μπαντούνας, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, Κ. Κυριακού, ο αντιπρόεδρος Σ. Ανυφαντής και η δημοτική σύμβουλος Ε. Βάκα.

Την πίτα ευλόγησαν ο παν. Αρχιμανδρίτης π. Ι. Θεοδωρακόπουλος και ο πρεσβύτερος π. Χ. Φιλντίσης και την έκοψε ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος τόνισε ότι  η Δημοτική Αρχή έχει στο επίκεντρο της πολιτικής της τον άνθρωπο και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στην χώρα μας, δεν μειώνει τις παροχές που αξίζει να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος είπε ότι στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας, ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, οργανώνοντας ακόμα περισσότερο τις Κοινωνικές Δομές του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, που ταλαιπωρεί τους δημότες τα τελευταία χρόνια, λέγοντας ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι τον επόμενο μήνα, Μάρτιο, να προχωρήσει στην διενέργεια του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την αποκατάστασή της.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η Κατερίνα Κυριάκου, ο Σωτήρης Ανυφαντής και ο Αβραάμ Πασχαλίδης,  μέλος του Δ.Σ του 4ου ΚΑΠΗ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τραγούδια από την Χορωδία του υπό την διεύθυνση της μουσικού Άννα Μανώλη.


 

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP