Επίσκεψη Δημάρχου στα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

 

Την περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα, επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Είχε την ευκαιρία να δει την εξέλιξή τους και να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της αναδόχους εταιρείας.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών, αφού οι εργασίες αυτές επέφεραν κυκλοφοριακές αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων, ωστόσο είπε ότι η ολοκλήρωσή τους θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα.

Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 1 εκ. € περίπου, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”, που περιλαμβάνει τη συμπλήρωση του υφιστάμενου αρχιτεκτονικού δικτύου ομβρίων, με την κατασκευή νέων κλάδων σε περιοχές του αστικού ιστού της Χαλκίδας. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Αντωνίου στο κέντρο της πόλης και θα συνεχιστούν στην οδό Τζαβέλα. Προβλέπονται ακόμη αντίστοιχες εργασίες στην περιοχή του Βούρκου (στις οδούς Αντιγόνου, Ευβοίας, Χουρμουζιάδη και Καραγιάννη), κοντά στο Μουσείο της Αρέθουσας (οδός Κιαπέκου) και στην περιοχή της Λ. Άμμου (οδός Δωδεκανήσου).

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP