Επίσκεψη της FIBA στην Χαλκίδα

Πολιτική / Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Στον έλεγχο των Κλειστών Γυμναστηρίων που θα χρησιμοποιηθούν για τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών στη Χαλκίδα, τον προσεχή Ιούλιο, προχώρησε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου τεχνικό κλιμάκιο της FIBA, συνοδευόμενο από εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Την αντιπροσωπεία της FIBA και της ΕΟΚ υποδέχθηκε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι από πλευράς Δήμου θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη διοργάνωση, που θα προβάλει σε όλη την Ευρώπη τη χώρα μας και φυσικά την περιοχή μας. Στις επισκέψεις που έγιναν στα Κλειστά Γυμναστήρια Βαθέος, Κανήθου, “Μελίνα Μερκούρη” και “Χαλκιά- Αναστασιάδη”, παρέστησαν από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Β. Καθαροσπόρης και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη.
Οι παρατηρήσεις των εκπροσώπων της FIBA, ως προς τα Γυμναστήρια παραδόθηκαν στον Δήμο Χαλκιδέων και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες που αναφέρονται.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου τα κλιμάκια της FIBA και της ΕΟΚ επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, που θα διατεθούν για τη διαμονή των 21 εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, των διαιτητών κλπ.

Στους ξένους εκπροσώπους και την αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, ο δήμαρχος παρέθεσε δείπνο το βράδυ της Τετάρτης.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP