Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Δημαρχείο Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την ομιλία της στο Θέατρο Παπαδημητρίου την ίδια ημέρα.

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με συνεργάτες του, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να εκθέσει στην κ. Γεννηματά θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και θέματα που αφορούν στον Δήμο Χαλκιδέων και στον Νομό Εύβοιας γενικότερα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δαιδαλώδη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, γεγονός που δυσχεραίνει αφάνταστα κάθε λειτουργία της Αυτοδιοίκησης. Επίσης, μίλησε για την αξίωση της Κυβέρνησης να καταθέσουν οι Δήμοι τα ταμειακά διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας, τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά προορίζονται για πληρωμές εργαζομένων και άλλες υποχρεώσεις και για έργα προς όφελος των πολιτών.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ζήτησε τη συνδρομή και της κ. Γεννηματά προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή των έργων της Παράκαμψης Χαλκίδας και της Παράκαμψης Βασιλικού.

Με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στη φτωχοποίηση που έχει υποστεί η περιοχή της Χαλκίδας, από την αποβιομηχάνιση, με αποτέλεσμα ο Δήμος Χαλκιδέων να έχει να επιτελέσει τεράστιο έργο στον κοινωνικό τομέα και τα καθημερινά γεύματα σε άπορους συνανθρώπους μας, να αυξάνουν συνεχώς.

Η Φώφη Γεννηματά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να στηρίξει τα ζητήματα που της έθεσε, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού της Έργου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP