Επισκέψεις δημάρχου σε Ν. Αρτάκη και Βατώντα

Νέα, Πολιτική / Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Επισκέψεις σε χώρους της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης, όπου ο Δήμος Χαλκιδέων έκανε παρεμβάσεις, πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης.

Παράλληλα, κατα την εκεί παρουσία του ο δήμαρχος είχε συνεργασία με εκπροσώπους της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αρτάκης και συζήτηση με κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένα στη Ν. Αρτάκη ο Χρήστος Παγώνης επισκέφτηκε το Δημαρχείο, στον εξωτερικό χώρο του οποίου ολοκληρώνεται η ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, που θεωρείται απαραίτητη μετά την μεταφορά εκεί του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και δεδομένου οτι η υπάρχουσα δεν πληροί τις προδιαγραφές, που θέτει η νομοθεσία.

Επίσης, επισκέφθηκε τη νέα σύγχρονη Παιδική Χαρά που ολοκληρώθηκε στον χώρο κοντά στο λιμάνι, απο το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων και την απολαμβάνουν πια τα παιδιά.

Παράλληλα, έγιναν επισκέψεις στην Πλατεία “Κωνσταντινίδη”, στην οποία έκανε ριζική αναμόρφωση η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και το 4ο Δημοτικό Ν. Αρτάκης στην Λεωφ. Βουδούρη, όπου επισκευάστηκαν τα κατεστραμμένα κάγκελα, που συμβάλλουν στην προστασία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Τέλος, ο δήμαρχος επισκέφτηκε και το Δημοτικό Σχολείο του Βατώντα, όπου πρόσφατα ο Δήμος εγκατέστησε νέα λυόμενη αίθουσα διδασκαλίας.

Ο Χρήστος Παγώνης εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις παρεμβάσεις που έγιναν και γίνονται στην Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης, τονίζοντας οτι η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα θα είναι συνεχής, όχι μόνο για την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά για το σύνολο του Δήμου Χαλκιδέων και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα οικονομικά δύσκολη περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP