Επισκευές ΔΑΚ

Νέα, Πολιτική / Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, με στόχο να αλλάξει η όψη των κτιριακών, μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Είναι η πρώτη φορά από την κατασκευή του, το 1989, που επιχειρείται τέτοια παρέμβαση στον μηχανολογικό εξοπλισμό του Κολυμβητηρίου, που είχε φτάσει πλέον στα όριά του και εγκυμονούσαν κίνδυνοι για την ασφάλεια αθλητών και άλλων εμπλεκομένων.
Από την ημέρα που η παρούσα Δημοτική Αρχή ανέλαβε τα καθήκοντά της, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης είχε διαβεβαιώσει ότι η άθλια εικόνα στα “σπλάχνα” του Κολυμβητηρίου, θα πρέπει να εκλείψει, αφού υπάρχει ορατός κίνδυνος για τα παιδιά. Παράλληλα, είχε επισημανθεί η ανάγκη ελέγχου των χώρων, προκειμένου να μην εισέρχονται και περιφέρονται στους χώρους, άσχετοι με το άθλημα, την ώρα των προπονήσεων. Έτσι, μετά από συνεννόηση Δήμου, ΔΟΑΠΠΕΧ και ναυταθλητικών συλλόγων, αποφασίστηκε να κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα το Κολυμβητήριο για να αντικατασταθούν οι σωλήνες στο μηχανοστάσιο, που είχαν σχεδόν διαλυθεί και να επισκευαστούν στον ίδιο χώρο, οι αντλίες νερού.
Παράλληλα, εκτελούνται ελαιοχρωματισμοί και οικοδομικές εργασίες για την επέκταση των αποδυτηρίων, αφού πλέον ο αριθμός των αθλητών έχει αυξηθεί. Τους χώρους του Κολυμβητηρίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος ενημερώθηκε από τους τεχνικούς για την πορεία των εργασιών. Με την ευκαιρία ο δήμαρχος επανέλαβε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να παρέχει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας συνθήκες απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας σε αθλητές, προπονητές και θεατές. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι για τη λειτουργία του θα τεθούν όροι και προϋποθέσεις, που πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP