Εργασίες ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Στο πλαίσιο σύμβασης που υπογράφηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Κοινοπραξίας, ξεκίνησαν και εκτελούνται κανονικά οι εργασίες για τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 1,1 εκ. € περίπου, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”, που περιλαμβάνει τη συμπλήρωση του υφιστάμενου αποχετευτικού δικτύου ομβρίων, με την κατασκευή νέων κλάδων σε περιοχές του αστικού ιστού της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν από το κέντρο της πόλης, όπου θα τοποθετηθούν αγωγοί ομβρίων στις οδούς Αντωνίου και Τζαβέλλα. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στις οδούς Αντιγόνου, Ευβοίας, Χουρμουζιάδη και Καραγιάννη (περιοχή Βούρκου), στην οδό Κιαπέκου (κοντά στο μουσείο της Αρέθουσας) και στην οδό Δωδεκανήσου (Λ. Άμμου). Έτσι θα δοθεί λύση σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών. Σημειώνεται ότι η επίλυση αυτών των προβλημάτων σε περιοχές της Χαλκίδας, αποτέλεσε προτεραιότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής και στο πλαίσιο αυτό συντάχθηκαν οι σχετικές μελέτες και έγινε η ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”.

Με αφορμή τις εργασίες αυτές, έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των συγκεκριμένων οδών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP