Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017
Προκειμένου να διευκολύνονται οι δημότες στην αποπληρωμή των οφειλών τους, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα μας, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Χαλκίδας προχώρησε στη λήψη απόφασης, που τους παρέχει την δυνατότητα των ρυθμίσεων μέχρι και 30 δόσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, οι δημότες θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ρύθμιση των οφειλών τους μέχρι 30 Μαρτίου 2017, στα γραφεία της ΔΕΥΑ Χαλκίδας ( Νεοφύτου 69).
Η ρύθμιση μπορεί να είναι μέχρι και 30 δόσεις με ελάχιστη δόση το ποσό των 20 ευρώ.
Όσοι επιθυμούν να καταβάλουν εφάπαξ την οφειλή τους, θα εξαιρούνται των τόκων.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ και Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσόν για κάθε δόση και παράλληλα να μπορεί η επιχείρηση να ανταπεξέρχεται στις καθημερινές υποχρεώσεις, αφού από τα τιμολόγια του νερού προέρχονται όλα σχεδόν τα έσοδά της.
“Θεωρούμε – τόνισε ο Δήμαρχος- ότι είναι μια ευνοϊκή απόφαση για τους δημότες μας, αναγνωρίζοντας από την πλευρά μας τις δυσκολίες που διέρχονται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.”

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP