Εξελίσσεται με επιτυχία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών

Δράσεις, Νέα, Πολιτισμός / Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Τις ευχαριστίες του προς τους φιλάθλους, που στηρίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ Νέων Ανδρών, αλλά και στους ανθρώπους που συμβάλουν με κάθε τρόπο στην άψογη διοργάνωση, εξέφρασε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τον αγώνα της εθνικής μας με την Αλβανία, ο δήμαρχος δήλωσε τα εξής:
“Στα γήπεδα της Χαλκίδας εξελίσσεται με επιτυχία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ τους δημότες μας, που κάνουν έντονα αισθητή την παρουσία στα Κλειστά Γυμναστήρια της Χαλκίδας και ενθαρρύνουν την Εθνική μας ομάδα να ανέλθει στην Α΄κατηγορία. Μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ τους εθελοντές με τη μεγάλη συμβολή τους στην άψογη διοργάνωση, όπως και τα στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Όλοι μαζί , Δήμος Νομός Εύβοιας και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συμμετέχουμε σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, δείχνοντας ότι έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε μεγάλα γεγονότα”.
Από την πλευρά του ο Γ. Βασιλακόπουλος πρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της Εθνικής Νέων Ανδρών, αλλά και τη διοργάνωση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Χαλκίδας .

«Είναι αναμενόμενη ως τώρα η πορεία της ομάδας, παρότι έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες, του Παπαγιάννη και του Μήτογλου. Διαθέτουμε μια ομάδα που του χρόνου, να μου το θυμηθείτε, θα βγει πρωταθλήτρια Ευρώπης στη διοργάνωση U20. Είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλά θεμελιωμένο κι έτσι η Εθνική μας ομάδα θα πρωταγωνιστεί. Η νέα φουρνιά του ελληνικού μπάσκετ θα φέρει τίτλους και μετάλλια», τόνισε μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Αλβανία 97-35.

«Είναι άριστη η διοργάνωση από όλες τις πλευρές. Ήταν γνωστό από προηγούμενες διοργανώσεις ότι η πόλη της Χαλκίδας αγαπά τον αθλητισμό, αγαπά το μπάσκετ, έχει ιστορία και θα έχει και μέλλον. Όλες οι αποστολές είναι ενθουσιασμένες από τη διοργάνωση και από τη συμμετοχή του κόσμου, που συμβάλλει με την παρουσία του να έχουμε εξαιρετικούς αγώνες. Ασφαλώς θα πρέπει να επισημάνουμε και τη συμβολή της δημοτικής αρχής σε αυτό, με τον αγαπητό δήμαρχο Χρήστο Παγώνη».


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP