Έξι καταστήματα και μία αίθουσα εκδηλώσεων στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Κωνσταντίνου απέκτησε ο Δήμος Χαλκιδέων✅

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και σχετικό αίτημα του Δήμου Χαλκιδέων, η Δημόσια Υπηρεσία Απαχόλησης (ΔΥΠΑ) του Υπουργείου Εργασίας παραχώρησε δωρεάν για 10 χρόνια στον Δήμο Χαλκιδέων, έξι καταστήματα και μία αίθουσα εκδηλώσεων στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Κωνσταντίνου στη Χαλκίδα.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παρέμεναν αναξιοποίητες και παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης και παραχωρήθηκαν στον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος θα τις αξιοποιήσει για κοινωνικό σκοπό, τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας.
Στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου παρευρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, όπου συνομίλησε με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. «Η παραχώρηση αυτών των εγκαταστάσεων αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου και ιδιαίτερα της Επιτροπής κατοίκων “Ο Λόφος”, οι οποίοι στήριξαν από την αρχή τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, με σχετικά έγγραφά τους προς το αρμόδιο Υπουργείο. Στόχος μας είναι η άμεση παρέμβαση με εργασίες συντήρησης, επισκευής και διαμόρφωσης, εσωτερικά και εξωτερικά των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών και να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την περιοχή και όλο τον Δήμο.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP