Φιλανθρωπική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Τα εύσημα στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα, απέδωσε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου να στηρίξει τους σκοπούς του Ιδρύματος “Τάσος Γεωργιάδης”.
Ο δήμαρχος παρέστη στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και συνεχάρη τη διοίκηση του Συλλόγου, αλλά και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εξάρει και τη σημαντική προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς της αγάπης. Συμμετείχαν χορευτικές ομάδες από τους Συλλόγους των Καθενών και του Μύτικα και η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής “Γέφυρες”, ενώ παράλληλα λειτούργησε και bazaar.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης”.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη ομιλία του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας και προέδρου του Ιδρύματος κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα για την πρωτοβουλία της.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP