Γοήτευσε ο Ύαμβος το κοινό της Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα, Πολιτισμός / Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

1Μουσική, τραγούδια και ποίηση περιελάμβανε η εκδήλωσε που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής 21 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Κόκκινου Σπιτιού, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας.
Ήταν μια εξαίρετη βραδιά, βασισμένη στην ποιητική συλλογή του Γεωργίου Ρούσσου “Ζητώ μηλιάς ανθό” και συμμετείχε το μουσικό σχήμα “Ύαμβος” από τη Χαλκίδα, στο οποίο εκτός από τον Γ. Ρούσσο συμμετέχουν η Κατερίνα Ρούσσου και ο Γιάννης Παπαδήμος.
Απαγγελίες ποιημάτων έκαναν οι Κώστας Μπαϊρακτάρης, Ιωάννα Τσομπανίδου, Δέσποινα Κοντάκη, Ελένη Φωτιά και Μαρία Λάμπρου.

Στο τέλος της μουσικοποιητικής βραδιάς ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη τα μέλη του μουσικού σχήματος, που έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο, να απολαύσει ποιοτική μουσική και τραγούδια πλαισιωμένα με ποίηση.

DΠαράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να αναδειχθεί το τοπικό καλλιτεχνικό στοιχείο, το οποίο πλαισίωσε τις περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων, κατά το φετινό καλοκαίρι.
“Θέλουμε, είπε ο Χρήστος Παγώνης, να φέρουμε στο προσκήνιο τις τοπικές καλλιτεχνικές δυνάμεις που υπάρχουν σε όλους τους χώρους και να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους”.

3 4

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP