Η Χαλκίδα άναψε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της, σε μια βραδιά αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022

Με πλήθος κόσμου και μια γιορτή γεμάτη φως, χαρά, μουσική και κεράσματα πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και θάλασσα, στην παραλία της Χαλκίδας, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων.
Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, καλωσορίζοντας τον κόσμο και καλώντας τους να συμμετέχουν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που έχει διοργανώσει ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) για μικρούς και μεγάλους, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, με κύριο στόχο να μεταδοθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, η λάμψη των Χριστουγέννων.
«Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Δεν είναι πλέον μόνο η υγειονομική απειλή της πανδημίας που συνεχίζει, είναι και πολλές άλλες δυσκολίες που καθημερινά αποτελούν τροχοπέδη στον προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό σχεδιασμό για όλους μας. Τα Χριστούγεννα όμως, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, της γέννησης του Θεανθρώπου, ας φέρουν στις καρδιές όλων το φως τους κι ας μας γεμίσουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε, ευχαριστώντας το ανθρώπινο δυναμικό και τη Διοίκηση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Εργοταξίου του Δήμου, που με δημιουργικότητα και αυτοδιάθεση, «έντυσαν» γιορτινά την πόλη της Χαλκίδας και τις Δημοτικές Ενότητες, επιδιώκοντας να μεταφερθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές το κλίμα των ημερών.
Τέλος, αφιέρωσε τις φετινές εκδηλώσεις σε όλα τα παιδιά, παίρνοντας αφορμή από όλα όσα τραγικά συμβάντα έρχονται στην επικαιρότητα και συμβαίνουν και στον Δήμο Χαλκιδέων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Τα παιδιά μας, δεν είναι απλά το μέλλον μας, είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, από το σήμερα που τους δίνουμε εμείς. Τα παιδιά μας, είναι σαν το Χριστουγεννιάτικο αστέρι, φτιαγμένα να λάμπουν και να μας δείχνουν τον δρόμο. Με τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και μια χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργία, ας ανάψουμε τα φώτα και ας ανοίξουμε τα μάτια, το μυαλό και πάνω από όλα την καρδιά μας σε ότι θετικό υπάρχει γύρω μας».
Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και η συναυλία από τους BOCA NEGRO με γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες «ταξίδεψαν» μικρούς και μεγάλους και χάρισαν σε όλους μια ξεχωριστή βραδιά.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP