Η Χαλκίδα άναψε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της σε στεριά και θάλασσα🎄

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023

Την αυλαία για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων «άνοιξε» χθες, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, η Χαλκίδα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου και των Χριστουγεννιάτικων δέντρων μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου.
⭐️Την αντίστροφη μέτρηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα με την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Έλένη Αϊδίνη, μαζί με μικρούς και μεγάλους πολίτες και επισκέπτες, που είχαν κατακλύσει τον προβλήτα, γεμίζοντας με χαρά και λάμψη όλη την παραλία της Χαλκίδας.
📌Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος καλωσόρισε τον κόσμο και τους κάλεσε να συμμετέχουν σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, μέχρι και την Πρωτοχρονιά. «Είμαστε και φέτος εδώ, στα στενά του Ευρίπου, έτοιμοι να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τη λάμψη των Χριστουγέννων, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Η σημερινή ημέρα δεν είναι τυχαία, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης. Η αγάπη, η κινητήριος δύναμή μας για τη ζωή και την ευτυχία, η ανώτερη από όλα τα συναισθήματα. Γι’ αυτό θέλω να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και το 2024 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη αγάπη. Αγάπη για τους δικούς σας ανθρώπους, για τους συνανθρώπους σας και πάνω απ’ όλα πολλή αγάπη σε κάθε τι που κάνετε.» και συνέχισε, ευχαριστώντας την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, τους εργαζόμενους του Εργοταξίου του Δήμου Χαλκιδέων, που εργάστηκαν σκληρά και με αυτοδιάθεση, για να μεταφέρουν το γιορτινό κλίμα σε όλο τον Δήμο, καθώς και όλους, όσοι συμμετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση.
⭐️Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, η Μικτή Χορωδία Λίμνης και το συγκρότημα «Area 51» με γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «ταξίδεψαν» μικρούς και μεγάλους και χάρισαν σε όλους μια ξεχωριστή βραδιά.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP