Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας «Έχουμε αποτύχει παταγωδώς στα αναπτυξιακά έργα για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Στερεά Ελλάδα»

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023

Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στο Σχηματάρι, συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία κατά την τοποθέτησή της αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «πρέπει να απασχολεί την ΠΕΔ και όλους τους αιρετούς της Στερεάς Ελλάδας» και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι όλοι οι Αυτοδιοικητικοί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η Στερεά Ελλάδα έχει αποτύχει πλήρως στο θέμα των αναπτυξιακών έργων που έχουν σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Δεν έχουμε ενταγμένη τη ΜΕΑ της Χαλκίδας, δεν έχουμε ενταγμένο το κύτταρο της Θήβας, δεν έχουμε ενταγμένη τη ΜΕΑ της Λαμίας και δεν λειτουργεί η ΜΕΒΑ της Άμφισσας.
Δεν θα αναφερθώ σήμερα σε ευθύνες. Σε όλη την Ελλάδα δημοπρατούνται ΜΕΑ κι εμείς εδώ θεωρούμε επιτυχία σήμερα αν πάρουμε την ΑΕΠΟ για το κύτταρο της Θήβας, το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμο το καλοκαίρι του 2022.
Είμαστε στο σημείο μηδέν και πρέπει να αναλάβουμε συντονισμένη πρωτοβουλία ως ΠΕΔ.».

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP