Ημερίδα για το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα της ΠΣΕ

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ημερίδα με θέμα “Το επιχειρηματικό Οικοσύστημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Ευκαιρίες και Προοπτικές” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Νεγροπόντε”της Ερέτριας.
Τη διοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Οργανισμός “Enterprise Greece”, την παρακολούθησαν δε κυρίως οικονομικοί και εμπορικοί ακόλουθοι ξένων Πρεσβειών και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος μάλιστα συνεχάρη τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τους άλλους εκπροσώπους της Περιφέρειας για την πρωτοβουλία , που στόχο είχε να αναδείξει τις δυνατότητες των περιοχών της Στερεάς Ελλάδας.
Μεταξύ των ομιλητών ήσαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλουν , ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας , Ανάπτυξης και Τουρισμού Ηλ. Ξανθάκος, ο περιφερειάρχης Κων. Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του “Enterprise Greece” Χρ. Στάϊκος, οι αντιπεριφερειάρχες Δημ. Βουρδάνος και Γ. Κελαϊδίτης, ο γενικός διευθυντής Μarketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλης , ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Στερεάς Ελλάδας Κων. Λέμας, ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Βασ. Κέλιας . Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ιωαν. Περλεπές.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP