Ημερίδα για το έργο Βιοκλιματικών Αναπλάσεων στη Χαλκίδα

Δράσεις, Περιβάλλον / Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

3_chalkida_banner_vioklimatikes_allages

 


Ο Δήμος Χαλκιδέων, στις 22 Ιουλίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00μ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας επί της οδού Αβάντων 50 (1ος Όροφος – παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας), διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ”».

Στην Ημερίδα, θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πορεία Εξέλιξης της Πράξης με Τίτλο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», Προϋπολογισμού 1.299.326,75€ και των Πέντε (5) Υποέργων της, με κύρια αναφορά στην περιοχή παρέμβασης του Τεχνικού Έργου με τίτλο «Βιοκλιματική αναβάθμιση α) Ο.Τ. 98 (πρώην παρκινγκ) και τις οδούς που περικλείουν αυτό, β)τις οδούς που περικλείουν το Δικαστικό Μέγαρο και γ)τις οδούς Κριεζώτου από Καραμουρτζούνη έως και οδό Φαρμακίδου έως την οδό Λυκόφρονος», καθώς και στα αποτελέσματα & τις ωφέλειες αυτής της παρέμβασης, αλλά και στην αναγκαιότητα της βιοκλιματικής και ενεργειακής αναβάθμισης των ανοικτών δημόσιων χώρων στον πυκνοδομημένο Αστικό Ιστό της Πόλης μας.

Η Πράξη / Έργο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», αναμένεται να έχει Ολοκληρωθεί έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2007-2013, με την Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ / ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ & με Χρηματοδότηση του ΠΔΕ 2016 και με Ε.Φ.Δ. το Κ.Α.Π.Ε. του Υ.Π.ΕΝ. (πρώην Υ.ΠΕ.Κ.Α.).


Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP