Το ΚΑΠΗ Κανήθου τίμησε παλιά του μέλη

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, το ΚΑΠΗ Κανήθου, παρουσία του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΧ Κατερίνας Κυριάκου Καλαμιώτη, του αντιπροέδρου Σωτήρη Ανυφαντή και πολλών μελών του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν δύο μέλη του ΚΑΠΗ, η Μαρία Βασιλείου (μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος) και ο Κωνσταντίνος Ταμπουρατζής (το αρχαιότερο μέλος με τις περισσότερες παρουσίες). Το φλουρί βρήκε το μέλος του ΚΑΠΗ Ηλίας Κυριακόπουλος.

Στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Χαλκιδέων τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τον θεσμό των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, μέσα στα οποία οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αναπτύσσουν διάφορες δράσεις, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδιαίτερα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας. Παράλληλα, ο Χρήστος Παγώνης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής που αναπτύσσει ο Δήμος Χαλκιδέων, κυρίως μέσω του ΔΟΠΠΑΧ, με στόχο να απαλύνει τα προβλήματα των οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις προσπάθειες αποκατάστασης και ανάδειξης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, αλλά και των ενεργειών που γίνονται για τη μη εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στον δρόμο Σχηματάρι – Χαλκίδα.

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP