Κοινή εκδήλωση ΕΠΣΕ, διαιτητών και προπονητών

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Διαιτητών και Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας βράβευσε τον παλιό διεθνή τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, μέλος της εθνικής ομάδας, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 2004, καθώς και τους πρώτους σκόρερς των τοπικών πρωταθλημάτων, της περιόδου 2016-2017.

Επίσης ο Σύνδεσμος Διαιτητών βράβευσε δύο μέλη του, τους Βασίλη Καμπούρη και Κωνσταντίνο Κωνστάντιο, που αγωνίζονται ως βοηθοί στην Super League.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος απένειμε την αναμνηστική πλακέτα στον διαιτητή Κ. Κωνστάντιο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσφορά του Αντώνη Νικοπολίδη και στο “έπος” της Πορτογαλίας το 2004 και συνεχάρη την ΕΠΣΕ, τους διαιτητές και τους προπονητές για τις προσπάθειές τους, προκειμένου να αναβαθμίζεται συνεχώς το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων απηύθυνε και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης (ΔΟΑΠΠΕΧ) Κ. Αναγνωστάκης.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP