Κοπή πίτας ΚΑΠΗ Φύλλων

Πολιτική / Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, το ΚΑΠΗ της Κοινότητας Φύλλων, παρουσία του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, συνεργατών και μελών του ΚΑΠΗ.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι συγκεκριμένες Δομές έχουν στόχο μεταξύ άλλων την καταπολέμηση της μοναξιάς, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο και για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή τις εδραιώνει και τις ενισχύει. Τόνισε επίσης ότι παρά  τις οικονομικές δυσκολίες, ο Δήμος κατάφερε για την περιοχή των Φύλλων και ολοκλήρωσε την πλατεία μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα, ενώ τον επόμενο Μάρτιο θα είναι έτοιμες οι μελέτες για την αποκατάσταση και ανάδειξη της οικίας του Ανδρέα Μιαούλη, ήρωα της Επανάστασης του 1821.

Αντίστοιχα διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού, για να δοθεί σε χρήση στους νέους της περιοχής.

Κάλεσε μάλιστα τους κατοίκους της περιοχής να “μην ακούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” κάποιων που ενδιαφέρονται να συκοφαντήσουν τη Δημοτική Αρχή και να προβάλουν τους εαυτούς τους και πρόσθεσε ότι στο τέλος της θητείας θα φανεί ότι αυτή ήταν η πιο δημιουργική περίοδος για τον Δήμο Χαλκιδέων, εν μέσω μάλιστα άσχημων οικονομικών  συγκυριών.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP