Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Παρουσία του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, συνεργατών και του προσωπικού της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Βαθέος Αυλίδας.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος, αφού ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, τόνισε ότι μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η Δημοτική Αρχή με τη συνεργασία των εργαζομένων επιδιώκει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες.
Πρόσθεσε ακόμη ότι η προσπάθεια αυτή είναι συνεχής και αναφέρεται σε όλα τα επίπεδα δράσεων, είτε αυτά αφορούν έργα υποδομής είτε αντιμετώπιση της καθημερινότητας και κοινωνικό τομέα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ειδικότερα ζητήματα της ΔΕ Αυλίδας τόνισε ότι ολοκληρώθηκε ένα τμήμα προστασίας του παραλιακού μετώπου στον Φάρο και σύντομα θα είναι έτοιμη η μελέτη για το σύνολο του παραλιακού μετώπου, από την Παραλία Αυλίδας μέχρι τα Ναυπηγεία. Επίσης τόνισε ότι σχεδιάζονται δράσεις μέσα από το πρόγραμμα LEADER. Τέλος ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεργασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πρόσφατη χιονόπτωση.
Τις ευχές του για τον νέο χρόνο εξέφρασε και ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Αυλίδας Δημήτρης Παπαποστόλου, ο οποίος έκοψε και τη βασιλόπιτα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP