Λαμπρές εκδηλώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου σε όλες τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την εθνική επέτειο του 1821.

Οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και άλλων ομάδων και τις παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η διπλή γιορτή για τους Έλληνες χριστιανούς έχει ταυτισθεί στη συνείδηση όλων με τη λέξη πίστη. Πίστη στην ελευθερία, την ανεξαρτησία, την πατρίδα και την εθνική μας υπόσταση. Και παράλληλα πίστη στον Θεό και αγάπη στον συνάνθρωπο.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος με αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολούθησαν ανήμερα της γιορτής τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Χαλκίδας. Μάλιστα το πρωί της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Χαλκιδέων παρέστη και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (στη συνοικία Κανήθου), ενώ την παραμονή της εορτής παρακολούθησε και τον πανηγυρικό εσπερινό, στον επίσης πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Τριανταφύλλου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP