Με εκπροσώπους του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» Παραλίας Αυλίδας – Μόρφα συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» Παραλίας Αυλίδας – Μόρφα, πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Θέμα της συνάντησης ήταν ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στην περιοχή Μόρφα της Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του Συλλόγου συζήτησαν με τη Δήμαρχο σχετικά με τις δαπάνες λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Μόρφας, τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν σε δρόμους του οικισμού, καθώς και τον καθαρισμό των οικοπέδων στην ευρύτερη περιοχή.
Η Δήμαρχος τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων σε όλη την Δημοτική Ενότητα Αυλίδας και συγκεκριμένα για το έργο, που πρόκειται να δημοπρατηθεί κατά το επόμενο διάστημα, το οποίο περιλαμβάνει οδούς στην Κοινότητα Παραλίας Αυλίδας και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλία για την κάλυψη των αναγκών του Ιατρείου από τους αρμόδιους φορείς, με την συνδρομή του όπου απαιτηθεί. Τέλος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη συνδρομή του και ανέφερε ότι από κοινού θα συνεχίσουν την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων στην περιοχή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σινανίδης Χάρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Τακάκης Παναγιώτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Θυμιάτης Αστέριος.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP