Με μεγάλη Επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ”».

Νέα, Πολιτική / Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

bioclimachalkida

 


Με μεγάλη Επιτυχία, ο Δήμος Χαλκιδέων, στις 22 Ιουλίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00μ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας επί της οδού Αβάντων 50 (1ος Όροφος – παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας), διοργάνωσε Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ  ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ”».

Στην Ημερίδα, παρουσιάστηκαν στοιχεία για την πορεία Εξέλιξης της Πράξης με Τίτλο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΑΝΟΙΚΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΔΗΜΟΥ   ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», Προϋπολογισμού 1.299.326,75€ και των Πέντε (5) Υποέργων της, με κύρια αναφορά στην περιοχή παρέμβασης του Τεχνικού Έργου με τίτλο «Βιοκλιματική αναβάθμιση α) Ο.Τ. 98 (πρώην παρκινγκ) και τις οδούς που περικλείουν αυτό, β)τις οδούς που περικλείουν το Δικαστικό Μέγαρο και γ)τις οδούς Κριεζώτου από Καραμουρτζούνη έως και οδό Φαρμακίδου έως την οδό Λυκόφρονος», καθώς και στα αποτελέσματα & τις ωφέλειες αυτής της παρέμβασης, αλλά και στην αναγκαιότητα της βιοκλιματικής και ενεργειακής αναβάθμισης των ανοικτών δημόσιων χώρων στον πυκνοδομημένο Αστικό  Ιστό της Πόλης μας.

Στην Ημερίδα εκτός των άλλων παρευρέθησαν Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων αλλά και εκπρόσωποι λοιπών Δημόσιων & Ιδιωτικών Φορέων όπως και ΜΚΟ. Στο σύνολο όσων παρευρέθησαν στην ημερίδα διανεμήθηκαν ενημερωτικό δίπτυχο φυλλάδιο και cd με video που αφορούν την Πράξη της Βιοκλιματικής Ανάπλασης Ανοικτού Δημόσιου Χώρου στην Χαλκίδα.

 Η Πράξη/Έργο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΑΝΟΙΚΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΔΗΜΟΥ   ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», Ολοκληρώνεται την 30η Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2007-2013, με την  Συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ / ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ & με Χρηματοδότηση του ΠΔΕ 2016 και με Ε.Φ.Δ. το Κ.Α.Π.Ε. του Υ.Π.ΕΝ. (πρώην Υ.ΠΕ.Κ.Α.).


logos-1024x89

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP