Νέες έξυπνες διαβάσεις στις Καμάρες από τον Δήμο Χαλκιδέων 🚧

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023

Με στόχο την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Καμάρες, ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κατασκεύασε δύο νέες πρότυπες διαβάσεις, με έξυπνες και ενισχυμένες προειδοποιητικές σημάνσεις και φώτα LED, στην κεντρική οδό Ορέστη Μακρή και Στύρων.
Η κατασκευή τους κρίθηκε απαραίτητη, μετά κι από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, λόγω της αυξημένης ταχύτητας, με την οποία κινούνται τα αυτοκίνητα στον συγκεκριμένο δρόμο, στον οποίο έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα, προκαλώντας κίνδυνο στη διέλευση πεζών.
«Στον Δήμο Χαλκιδέων προβαίνουμε σε καθημερινές ενέργειες και παρεμβάσεις, προκειμένου να προσφέρουμε ένα δίκτυο ασφαλών μετακινήσεων. Αλλά και κάθε μεγάλο έργο, που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, έχει ως βασικό κανόνα την οδική ασφάλεια, από το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οδών σε όλες τις Ενότητες μέχρι τα μεγάλα έργα που υλοποιούμε, όπως η ανάπλαση της Λεωφόρου Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP