Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης αναφέρει:

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων είναι η ευκαιρία όλων για ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, μας δίδαξαν, μας μετέδωσαν αρχές και αξίες. Ένα διπλό ευχαριστώ σε όσους με διπλή αγάπη φροντίζουν τα παιδιά των παιδιών τους και παραμένουν πολύπλευροι στυλοβάτες της ελληνικής οικογένειας.

Είναι η ευκαιρία να δείξουμε τον σεβασμό και την αγάπη μας, να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της τρίτης ηλικίας και κυρίως την ανάγκη μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) λειτουργεί 14 Κέντρα Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στελεχωμένα με ειδικούς κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, φροντίζοντας οι ηλικιωμένοι να παραμείνουν ένα ενεργό κύτταρο στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP