” Ο Δήμαρχος και συνεργάτες του τιμήθηκαν από τους πολύτεκνους ”

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η πολύτεκνη οικογένεια στην ελληνική κοινωνία επεσήμανε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στη διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα της κάθε πολυτεκνικής οικογένειας και τόνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι δίπλα στο Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια.
Για τη στήριξη αυτή και συμβολή του Δήμου Χαλκιδέων στην επίλυση προβλημάτων, ο Σύλλογος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Χαλκιδέων και σε συνεργάτες του, καθώς και σε άλλους τοπικούς εκπροσώπους.

Συγκεκριμένα από το Δήμο Χαλκιδέων, εκτός του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, τιμήθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΔΟΠΠΑΧ) Σωτήρης Ανυφαντής και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Αλέκος Σιγανός.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP