Ο Δήμος Χαλκιδέων δεν συμπεριλαμβάνεται στη “λίστα των 169 Δήμων”

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Με αφορμή έγγραφο του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη, στο οποίο αναληθώς αναγραφόταν ο Δήμος Χαλκιδέων, ως ένας από τους 169 Δήμους της χώρας που δεν απέστειλε στοιχεία για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων στην περιοχή δικαιοδοσίας του, γνωστοποιούμε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων απέστειλε όλα τα στοιχεία που του ζητήθηκαν από το Υπουργείο, στις 12/1/2018, με το υπ. αριθμ.πρωτ. 542 έγγραφό του, το οποίο συνοδευόταν από αναλυτικά αρχεία για τα έτη 2016 και 2017.

Μάλιστα, η συμπερίληψη του Δήμου Χαλκιδέων στη λίστα όσων Δήμων δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Υπουργείου, αναπαράχθηκε ως “είδηση” σε εκατοντάδες ΜΜΕ και χρησιμοποιήθηκε από κάποιους ως μέσο για να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον της Δημοτικής Αρχής για δήθεν αβελτηρία, έλλειψη ευαισθησίας και ανικανότητα άσκησης διοίκησης, προφανώς εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ο Δήμος Χαλκιδέων απέστειλε ήδη έγγραφο διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας την αποκατάσταση της αλήθειας και της εικόνας των διοικητικών του υπηρεσιών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP