Ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021

Σήμερα, 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, 90 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που εορτάστηκε, δηλώνουμε παρόντες. Δυστυχώς η εγκατάλειψη, η έλλειψη σεβασμού απέναντι στη φύση και οι βίαιες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα παραμένουν. Η ανάγκη ανάληψης δράσεων για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των ζώων είναι πιο μεγάλη από ποτέ.
Ο Δήμος Χαλκιδέων, με σεβασμό στα ζώα, στο περιβάλλον και στην αρμονική συνύπαρξη, συμμετέχει ενεργά και υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη φροντίδα και τη διασφάλιση της ευζωΐας των αδέσποτων ζώων.
Καθημερινά φροντίζουμε για τις καλές συνθήκες διαβίωσης στο Δημοτικό Καταφύγιο, για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τους εμβολιασμούς, τις στειρώσεις, τη σίτιση, την ηλεκτρονική σήμανση, προωθώντας παράλληλα την υιοθεσία τους, ώστε να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που στέκονται δίπλα μας και διαρκώς προσπαθούν με ανιδιοτέλεια να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων.
Όλοι μαζί οφείλουμε να διαφυλάττουμε με κάθε τρόπο το δικαίωμά τους στην ευζωία, το δικαίωμά τους στη ζωή. Γιατί το αξίζουν!

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP