Ο Δήμος Χαλκιδέων πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με σύστημα online πληρωμών

Νέα, Οικονομία / Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

H ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ο Δήμος Χαλκιδέων πρωτοπορούν, παρέχοντας τη δυνατότητα online πληρωμών, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων.

Η υπηρεσία των online ηλεκτρονικών πληρωμών προσφέρει την εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών στο ΑΦΜ του εγγεγραμμένου χρήστη εύκολα, γρήγορα και απλά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο δεξιά του μενού στο https://dimoschalkideon.gr και εγγραφείτε για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας.

Με μια απλή εγγραφή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του TAXISnet και ενα email, χωρίς την ανάγκη επιτόπιας ταυτοποίησης στο Δήμο, μπορούν οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο νέο σύστημα online ηλεκτρονικών πληρωμών.

Κατόπιν μπορούν να πλοηγηθούν στις βεβαιωμένες οφειλές τους και να πληρώσουν άμεσα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει μέσω της online υπηρεσίας, αλλά και μέσω του οργανισμού.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης της απόδειξης είσπραξης σε PDF μορφή.

Η ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών στην υπάρχουσα διαδικτυακή πύλη του οργανισμού.

Μέσω της άμεσης σύνδεσης στο σύστημα οφειλών της οικονομικής διαχείρισης της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε., το οποίο είναι εγκαταστημένο στον οργανισμό παρέχεται η δυνατότητα προβολής, αλλά και εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών σε εγγεγραμμένους χρήστες. Η εγγραφή των χρηστών πραγματοποιείται μέσω της σύνδεσης που προσφέρει το TAXISnet και ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση ενός λογαριασμού email. Για τη χρήση της υπηρεσίας των ηλεκτρονικών πληρωμών δεν απαιτείται ταυτοποίηση των στοιχείων από τον οργανισμό. Άμεσα μετά την εγγραφή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την υπηρεσία των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP