Ο Δήμος Χαλκιδέων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Δράσεις, Νέα / Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022

Η 20η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, εορτάζεται κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει την ανάγκη προάσπισης της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των παιδιών.
Ο Δήμος Χαλκιδέων, συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης, φωταγωγεί το Δημαρχείο Χαλκίδας στην παραλία με το συμβολικό μπλε χρώμα.
Παράλληλα, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ήταν ομιλήτρια στην ημερίδα του 1ου Πρότυπου Λυκείου για τα δικαιώματα των παιδιών. Κατά την ομιλία της, ανέφερε το έργο που επιτελεί ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) για την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση βρεφών, παιδιών και παιδιών με Αναπηρία. Επιπλέον, επεσήμανε τα έργα που υλοποιούνται και σχεδιάζονται με γνώμονα τα παιδιά, τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων, δίνοντας ουσιαστικό, δημοκρατικό και συμμετοχικό ρόλο, και τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων με το Χαμόγελο του Παιδιού σε θέματα ενημέρωσης και άμεσης παρέμβασης σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP