Ο Εορτασμός της μνήμης των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή κόσμου γιορτάστηκε το διήμερο 20 και 21 Μαΐου σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων , η μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, παρέστη την Παρασκευή το απόγευμα, παραμονή της γιορτής, στις εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλοχώρι Αυλίδας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πανηγυρικό εσπερινό με αρτοκλασία και λιτάνευση της ιερής εικόνας. Επίσης το πρωί του Σαββάτου, κυριώνυμης ημέρας της γιορτής ο δήμαρχος Χαλκιδέων με συνεργάτες του βρέθηκε στον οικισμό “Καμάρι” της περιοχής του Ληλαντίου και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο γραφικό εκκλησάκι. Ο ιερέας π. Αναστάσιος Αναστασίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, τους αντιδημάρχους Β. Καθαροσπόρη και Αθανάσιο Τριανταφύλλου για τη βοήθειά τους στην οργάνωση της πανήγυρης , καθώς επίσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρίου και τους εθελοντές του, το Κυνηγετικό Σύλλογο Ληλαντίων και όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος παρακολούθησε τον Πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό των Ευβοέων Αγίων, στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP