Όλα είναι έτοιμα για το 2ο TEDX Chalkida

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

 

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές του 2ου TEDX Chalkida, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 22 Μαΐου στο Κόκκινο Σπίτι.

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και το φετινό TEDX θα είναι επιτυχημένο.

Μάλιστα ο Δήμαρχος επικέντρωσε την τοποθέτησή του σε έναν από τους ομιλητές του περσινού TEDX τον Χαλκιδέο επιχειρηματία Γεώργιο Κούκη, που ξεκίνησε από μια φτωχογειτονιά και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους managers στον κόσμο. Τόνισε ακόμη ότι η φιλοσοφία του TEDX, με βάση τη διαδρομή του Γ. Κούκη, μας υποδεικνύει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την πραγματικότητα, να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα και με αισιοδοξία να προχωρήσουμε για να κάνουμε όσα ονειρευόμαστε.

Παρούσα στην παρουσίαση ήταν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία υπογράμμισε ότι το TEDX είναι μια δράση αισιοδοξίας που προστίθεται στη γενικότερη προσπάθεια στήριξης του τόπου μας. Νωρίτερα, ο Ηρακλής Μπουραντάς αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του TEDX, λέγοντας ότι αποτελεί μια διαδρομή 365 ημερών, με προσωπική δουλειά των εθελοντών και σειρά δράσεων. Επίσης, ο Χρήστος Μούτσιος παρουσίασε τους ομιλητές του 2ου TEDX Chalkida.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP