Ολοκληρώνεται η διάνοιξη στη στροφή “Τσεκούρα”

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η κατεδάφιση και της τελευταίας μάντρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διάνοιξη του δρόμου στη στροφή “Τσεκούρα”, στην περιοχή της Λ. Άμμου.

Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βασίλη Καθαροσπόρη, μηχανήματα του Τμήματος Έργων Αυτεπιστασίας, προχώρησαν στην κατεδάφιση και των τελευταίων κτισμάτων, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ολοκληρωμένα η διάνοιξη στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης, που έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί οδηγοί οχημάτων.

Όπως τόνισε ο κ. Καθαροσπόρης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της η παρούσα Δημοτική Αρχή, είχε θέσει ως προτεραιότητα τη διάνοιξη του δρόμου στη στροφή “Τσεκούρα”, που θεωρείται το πιο επικίνδυνο τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου. Έτσι, από τα τέλη του 2015 ξεκίνησε η διάνοιξη, στα σημεία που δεν υπήρχαν εκκρεμότητες με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και εκκρεμούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με έναν από αυτούς, ο οποίος αποζημιώθηκε, μετά την έκδοση της σχετικής δικαστικής απόφασης.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του έργου, με ασφαλτόστρωση του διανοιχθέντος τμήματος και κατασκευή πεζοδρομίων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP