ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ U20 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Πολιτισμός / Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Χαλκιδέων αλλά και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να διαθέσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του , ώστε να συνδράμει έμπρακτα και να γίνει κοινωνός και αρωγός της μεγάλης προσπάθειας του Δήμου μας, για να οργανώσει και να διεξάγει με τη βέλτιστη επιτυχία το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ U20.

Σε αυτή την διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου 2016, συμμετέχουν οι κατωτέρω 21 Εθνικές αποστολές:

Μεγάλη Βρετανία , Μαυροβούνιο, Γεωργία, Ρωσία, ΠΓΔΜ, Αρμενία , Εσθονία, Λευκορωσία, Ισλανδία, Αλβανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Κόσσοβο , Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία , Πολωνία , Σλοβακία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και φυσικά η Εθνική μας Ομάδα.

Όσοι αποδεχτούν την πρόσκλησή μας θα έχουν την ευκαιρία με την ενεργό παρουσία τους να αναδείξουν τις ικανότητες της Πόλης μας στη διοργάνωση διεθνούς επιπέδου αγώνων, στην προβολή του τόπου μας και στην καθιέρωσή του, ως ενός ενδιαφέροντος αθλητικού και τουριστικού προορισμού.

Οι τομείς της διοργάνωσης που χρήζουν εθελοντικής προσφοράς είναι:

  • Η λειτουργία των Δημοτικών Κλειστών Γυμναστηρίων των Αγώνων και των προπονήσεων
  • Η συνοδεία των εθνικών αποστολών και των διαιτητών
  • Η συνδρομή στο πρόγραμμα των μετακινήσεων
  • Η υποστήριξη της τελετής έναρξης και των λοιπών εκδηλώσεων
  • Η υποστήριξη των ξένων και ελλήνων εκπροσώπων του τύπου και τέλος
  • Οι υποστηρικτικές υπηρεσίες των επισκεπτών της Πόλης μας.

Δηλώσεις συμμετοχής / επιλογή:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, οι οποίες υποβάλλονται στο Τμήμα Άθλησης του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. [Φαρμακίδου 15- Μέγαρο Κότσικα_ Χαλκίδα], ή στο email:doappex@gmail.com ή στο φαξ: 2221088930. Η αίτηση εθελοντισμού είναι διαθέσιμη από το ανωτέρω γραφείο καθώς και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.  www.gohalkida.gr

Η επιλογή των εθελοντών ανά αρμοδιότητα θα ανακοινωθεί έως το τέλος Απριλίου ε.ε.

Επισήμανση: Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί στολή και  ειδική ταυτότητα.

Βασιζόμενοι στην κοινωνική ευαισθησία και εθελοντική συμπαράσταση των κατοίκων του Δήμου Χαλκιδέων και με δεδομένη την αγάπη για τον τόπο μας, ευελπιστούμε ότι ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι θα συμβάλλει ενεργά στην επιτυχή διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την Ελλάδα και την πόλη της Χαλκίδας, που για πρώτη φορά φιλοξενεί ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νέων ΑνδρώνU20, καθώς είναι η γενιά των αθλητών που πολύ σύντομα θα στελεχώσει την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  !

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ…

Σημείωση: Επισυνάπτετε η φόρμα εθελοντικής συμμετοχής

Αίτηση εθελοντισμού


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP