Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών -Γυναικών

Νέα, Πολιτισμός / Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Μία ακόμη μεγάλη διεθνή αθλητική διοργάνωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η πόλη της Χαλκίδας, χάρη στο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής να αναπτυχθεί περαιτέρω στην περιοχή ο αθλητικός τουρισμός, που αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά, με την συμβολή του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Καράτε Ανδρών -Γυναικών, γεγονός που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής πάνω από 1.000 άτομα, αθλητές, προπονητές,συνοδοί κ.λ.π.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής διοργάνωσης επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Αυγούστου τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη αντιπροσωπεία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, αποτελούμενη από τον   επίτιμο πρόεδρο Γιώργο Γερόλυμπο, την γενική γραμματέα Εμμανουέλα Ποντίδα και τον διευθυντή του αθλήματος Κεϊβάν Γκάζι.

Στην συνάντηση, που συμμετείχε και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη με συνεργάτες της, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, το οποίο σχεδιάζεται να διεξαχθεί και αυτό στη Χαλκίδα, τον Απρίλιο ή Μάϊο του 2017.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP