Πάνω από 800 οι συμμετοχές στους αγώνες στίβου της Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Με τη στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, αγώνες στίβου, στο πλαίσιο του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄Νοτίου Ομίλου.

Συμμετείχαν πάνω από 800 παιδιά και από τους τοπικούς Συλλόγους, με πολλές ενθαρρυντικές εμφανίσεις για το μέλλον.

Μεταξύ των θεατών της δεύτερης ημέρας των αγώνων, ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Αναγνωστάκης, αλλά και υπηρεσιακά στελέχη του Δημοτικού Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δημοτικό Στάδιο, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δημοτικό Οργανισμό, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση των αγώνων. Επίσης, συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις προσπάθειές τους να διακριθούν και ευχήθηκε όλοι οι επισκέπτες να φύγουν από τη Χαλκίδα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του ΔΟΑΠΠΕΧ για τις προσπάθειές τους σε κάθε διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη των αγώνων της πρώτης ημέρας, όλοι οι αθλητές έστησαν χορό πάνω στο ταρτάν, υπό τους ήχους της μουσικής του γηπέδου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP