Παρέμβαση Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη στην 3ηΗμερίδα της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019
Παρέμβαση Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη στην 3ηΗμερίδα της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/3/2019 στη Χαλκίδα.
 
Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης ανέφερε χαρακτηριστικά:
Κυρίες και κύριοι, χαιρετίζω τις εργασίες της 3ης Ημερίδας της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί, ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου κλάδου επαγγελματιών.
 
Είναι γνωστό ότι ο κλάδος σας αποτελεί ένα βασικό κομμάτι του τομέα μεταφορών, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με μια σειρά προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των μελών σας.
 
Επωμίζεστε το μεγαλύτερο βάρος των κυκλοφοριακών προβλημάτων, ιδιαίτερα των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς η φύση της εργασίας σας, σας φέρνει καθημερινά αντιμέτωπους με προβλήματα κίνησης και στάθμευσης οχημάτων.
 
Θα ήθελα παράλληλα να επισημάνω τον κοινωνικό ρόλο που επιτελείτε, κάτω από δύσκολες και συχνά επικίνδυνες συνθήκες, καθώς η εργασία σας εκτελείται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, σε όλες τις καιρικές και κοινωνικές συνθήκες.
Διανύοντας μάλιστα μία περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, που επηρέασε απ’ όσο γνωρίζω, ιδιαίτερα και τον δικό σας κλάδο, τα οικονομικά προβλήματα των μελών σας αυξήθηκαν σημαντικά, με κύριες αιτίες την αύξηση των καυσίμων, των ασφαλιστικών εισφορών, της φορολογίας, αλλά και των υψηλών ασφάλιστρων στα οχήματά σας .
 
Ως Δήμαρχος Χαλκιδέων θα ήθελα να υπογραμμίσω την άψογη συνεργασία του Δήμου μας με τον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Χαλκίδας “Εύριπος”, στην κατεύθυνση διευκόλυνσης του έργου των ΤΑΧΙ, με κοινό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, είμαστε ανοιχτοί σε διαρκή διάλογο και συνεργασία και με τον δικό σας κλάδο, ως κομμάτι της κοινωνίας μας.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εργασίες της Ημερίδας σας και ευόδωση των στόχων σας.
 
Χρήστος Δ. Παγώνης
Δήμαρχος Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP