Παρέμβαση Δημάρχου Χαλκιδέων στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Κατσούλη

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε το βιβλίο του δικηγόρου και τέως Δημάρχου Αυλώνος Δημήτρη Κατσούλη, με τίτλο “Τομές Δημοκρατίας στην Αυτοδιοίκηση”.

Πρόκειται για έναν πολύτιμο οδηγό για τον νομικό, τον αιρετό της Αυτοδιοίκησης, τον επιστήμονα, τον φοιτητή και όποιον ασχολείται με θέματα της Αυτοδιοίκησης.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών και Δικαιοσύνης Θ. Ξηρός, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Χαϊνάς και η δικηγόρος Ευαγγελία Βλάχου, ενώ τον συντονισμό είχε η εκπαιδευτικός κ. Λίνα Κατσιμεντέ.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, αφού εξήρε τη σημασία του βιβλίου στη μελέτη των σύγχρονων δεδομένων στην Αυτοδιοίκηση, έκανε μια σύντομη, αλλά περιεκτική αναφορά στο νέο εκλογικό σύστημα, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα ενθάρρυνσης της διαπαραταξιακής συνεννόησης και συνεργασίας και ταυτόχρονα την ανάγκη ένωσης των δυνάμεων της Αυτοδιοίκησης για ουσιαστική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων από τη κεντρική διοίκηση.

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP