Παρέμβαση Βασίλη Καθαροσπόρη στην Επιτροπή Παρακολούθησης

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη συνεδρίασε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα, η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”.

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησε στη συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης (λόγω απουσίας του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη στο εξωτερικό), ο οποίος στην παρέμβαση που έκανε αναφέρθηκε σε δύο μεγάλα έργα που εξελίσσονται στη Χαλκίδα και απασχόλησαν θετικά τις εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Πρόκειται για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, που μπαίνει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί και την ενεργοποίηση του αγωγού Φυσικού Αερίου. Παράλληλα μίλησε για την αδικία που υφίσταται όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποχρηματοδότησή της, λόγω του στατιστικού λάθους, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που την εμφανίζει ως “πλούσια” Περιφέρεια, επειδή υπάρχει συγκεντρωμένη βιομηχανική δραστηριότητα στα Οινόφυτα.

Τέλος, ο κ. Καθαροσπόρης εξήρε τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη και των συνεργατών του, που μέσα από αποδοτική προσπάθεια εξοικονομεί και ενισχύει το πρόγραμμα με όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους, περιορίζοντας σημαντικά αυτή την αδικία σε βάρος της Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP