«Παρών» δήλωσε ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022

Στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών, συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμος Χαλκιδέων, με δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.
Το πρωί της Παρασκευής, υλοποιήθηκε δράση ενημέρωσης στην πλατεία Δικαστηρίων «Στ. Μαργαρίτη», όπου διανεμήθηκαν φυλλάδια, σχετικά με τη βία κατά των γυναικών και αναμνηστικά δώρα, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας και από μέλη της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χαλκιδέων.
Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα μέλη του Κέντρου Συμβουλευτικής πραγματοποίησαν ομιλία – συζήτηση για τις δράσεις του Κέντρου και τους τρόπους αντιμετώπισης φαινομένων βίας, με εισηγήτριες την Κοινωνική Λειτουργό κ. Φωτεινή Γεροχειμώνα και την Ψυχολόγο κ. Ειρήνη Μούτση, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ – Docfest.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη και μέλη της Επιτροπής Ισότητας.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος τόνισε τον ρόλο των Δήμων στην εξάλειψη των φαινομένων βίας και παρενόχλησης σε όλους τους χώρους, ιδιαίτερα μέσω των Επιτροπών Ισότητας και των Δομών τους.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP