Παύεται από Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων η κ. Σοφία Χονδρογιάννη

Νέα / Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Με την με αρ αποφ. 2297 /2022 απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, παύεται από τη θέση της Αντιδημάρχου Υγείας, Πρόνοιας, Δημόσιας Υγιεινής και Εθελοντισμού του Δήμου Χαλκιδέων η Δημοτική Σύμβουλος κ. Σοφία Χονδρογιάννη, για τους λόγους που αναφέρονται στην απόφαση αυτή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση της Δημάρχου, η κ. Σοφία Χονδρογιάννη:
1. Κατ’ επανάληψη έχει αμφισβητήσει τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και την αποτελεσματικότητά της, δημοσίως κατά την άσκηση των καθηκόντων της, όπως επίσης έχει αμφισβητήσει και την προσφορά όλων των 45 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων, λέγοντας συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική συνέντευξη ”γιατί τον πήρα την τρίτη χρονιά της Δημοτικής Αρχής τον εθελοντισμό, από τη στιγμή που κανείς από τους 45 άλλους αιρετούς δεν έχει ασχοληθεί ούτε μισή ώρα εθελοντικά”.
2. Η συμπεριφορά της καθίσταται αντίθετη με τις αρχές και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας.
3. Διαπιστώνεται σοβαρό θέμα παντελούς διάθεσης συνεργασίας με τη Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου, από πλευράς Αντιδημάρχων.
Μετά την ανωτέρω απόφαση, θα ακολουθηθεί από τη Δήμαρχο η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία, για τη διαγραφή της ανωτέρω Δημοτικής Συμβούλου από μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε».

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP