Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων για την απώλεια του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΑΒΑΛΗ

Νέα, Πολιτική / Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

“Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η κοινωνία της Χαλκίδας αποχαιρετά σήμερα τον Σταμάτη Γκάβαλη, έναν άξιο Άνθρωπο που για δεκαετίες υπηρέτησε τον τόπο και την Αυτοδιοίκηση, στην οποία αφιερώθηκε με όραμα συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.
Ο Σταμάτης Γκάβαλης έδρασε σε όλη του τη ζωή και σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικά, κοινωνικά, οικογενειακά) με τρόπο υποδειγματικό.
Με την αξιοπρεπή και συνεπή προσωπική του διαδρομή, πάντα ενταγμένη στη συλλογική δράση, άφησε το δικό του στίγμα και συνέβαλε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και στο νομό της Εύβοιας κερδίζοντας το σεβασμό όλων.
Ο Σταμάτης Γκάβαλης, ταύτισε τη ζωή του με την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλες τις βαθμίδες της, ως Δημοτικός Σύμβουλος, στον τόπο που τόσο αγάπησε και τόσα του προσέφερε επί τρεις τετραετίες, από το 1986 ως το 1990, από το 1990 ως το 1994 και από το 2006 ως το 2010, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων τα έτη 2007 και 2008 ως Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το 2011 ως και σήμερα.

Η σιωπή από την απουσία του, θα είναι ηχηρή. Ίσως γιατί όλη η ζωή του ήταν γεμάτη από αγώνες για ιδανικά, για αξίες και αρχές, που οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε όλοι.

Ο Σταμάτης Γκάβαλης ανήκει στην κατηγορία αυτών που θα βρίσκεται πάντα στην ψυχή μας και τις καρδιές μας, ως ο άνθρωπος που αγάπησε τη Χαλκίδα και ολόκληρη την Εύβοια, κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και η ανάμνησή του θα μείνει για πάντα ζωντανή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων αφού έλαβε υπόψη, την παρουσία του θανόντος στα κοινά, τους αγώνες, το ήθος, την εργατικότητα, την ευγένεια και την συνολική του προσφορά στον τόπο.

Αποφασίζει ομόφωνα
1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
2. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών στην οικογένεια του θανόντος.
3. Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Χαλκιδέων στην πόλη της Χαλκίδας να κυματίζουν μεσίστιες κατά την ημέρα της κηδείας.
4. Να κατατεθεί στέφανος στη σορό του εκλιπόντος .
5. Κατά την εξόδιο ακολουθία να παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου μας προς απόδοση τιμών στον εκλιπόντα.
6. Το ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τον Σταμάτης Γκάβαλης.

Η προσωπική του αξιοπρέπεια, το πολιτικό του ήθος και η αφοσίωσή του στον τόπο και την Αυτοδιοίκηση, αποτελούν για εμάς παρακαταθήκη που οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε.

Καλό σου ταξίδι, Σταμάτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Χαλκίδας που θα σε σκεπάσει”.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP