Ψήφισμα ΔΣ Χαλκιδέων για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου Γεωργίου Βοσκού

Νέα, Πολιτική / Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

“Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η κοινωνία της Χαλκίδας αποχαιρετά σήμερα τον Γεώργιο Βοσκό, έναν άξιο Αντιδήμαρχο που υπηρέτησε τον τόπο και την Αυτοδιοίκηση, στην οποία αφιερώθηκε με όραμα συνέπεια και ήθος.
Ο Γεώργιος Βοσκός έδρασε σε όλη του τη ζωή και σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικά, κοινωνικά, οικογενειακά) με τρόπο υποδειγματικό. Με την αξιοπρεπή και συνεπή προσωπική του διαδρομή, πάντα ενταγμένη στη συλλογική δράση, άφησε το δικό του στίγμα προσφοράς στην τοπική κοινωνία και κέρδισε το σεβασμό όλων.
Η σιωπή από την απουσία του, θα είναι ηχηρή.
Ο Γεώργιος Βοσκός αγάπησε τη Χαλκίδα, κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνει στη μνήμη μας και την καρδιά μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων αφού έλαβε υπόψη, την παρουσία του θανόντος στα κοινά, τους αγώνες, το ήθος, την εργατικότητα, την ευγένεια και την συνολική του προσφορά στον τόπο.
Αποφασίζει ομόφωνα
Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών στην οικογένεια του θανόντος.
Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Χαλκιδέων στην πόλη της Χαλκίδας να κυματίζουν μεσίστιες κατά την ημέρα της κηδείας.
Να κατατεθεί στέφανος στη σορό του εκλιπόντος .
Κατά την εξόδιο ακολουθία να παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου μας προς απόδοση τιμών στον εκλιπόντα.
Το ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό το Γεώργιο Βοσκό .
Η προσωπική του αξιοπρέπεια, το πολιτικό του ήθος και η αφοσίωσή του στον τόπο, αποτελούν για εμάς παρακαταθήκη που οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε.
Καλό σου ταξίδι, Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Χαλκίδας που θα σε σκεπάσει”.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP