Ψηφίστηκε η πολυετής δέσμευση του Δήμου και η διάθεση του προϋπολογιζόμενου ποσού για την εκτέλεση του έργου της Δημοτικής Αγοράς καθώς και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, χθες, Παρασκευή 29 Μαΐου. Ανάμεσα στα θέματα, που ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, ήταν το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000,00 ευρώ. Συγκεκριμένα, ψηφίστηκε η πολυετής δέσμευση του Δήμου και η διάθεση του προϋπολογιζόμενου ποσού για την εκτέλεση του έργου καθώς και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» με 3.000.000,00 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τον Δήμο Χαλκιδέων με ιδίους πόρους.
Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δήλωσε: ”Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να επισπευσθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και το έργο της Δημοτικής Αγοράς να ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου να αποτελέσει σημείο αναφοράς για εμπορική και τουριστική δράση.”

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP