Ράμπες και χώροι υγιεινής (WC) για ΑμεΑ σε 30 σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023

Σε εξέλιξη είναι το έργο κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων, συμβατικού ποσού 296.047,44 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Με το συγκεκριμένο έργο κατασκευάζονται και ανακατασκευάζονται ράμπες, για την διευκόλυνση της πρόσβασης ΑμεΑ σε εισόδους και αύλειους χώρους, ανακαινίζονται πλήρως και κατασκευάζονται εκ νέου WC ΑμεΑ σε συνολικά 30 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα:
• Έχουν ολοκληρωθεί οι ράμπες ΑμεΑ στα: 3ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, 2ο Δημοτικό Χαλκίδας, 9ο Δημοτικό Χαλκίδας, 11ο Δημοτικό Χαλκίδας, 12ο Δημοτικό Χαλκίδας,19ο Δημοτικό Χαλκίδας, Δημοτικό Παραλίας Αυλίδος, Δημοτικό Φάρου Αυλίδος, 2ο Δημοτικό Ν. Αρτάκης, Δημοτικό Ν. Λαμψάκου, 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χαλκίδας, 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και 3ο Λύκειο Χαλκίδας.
• Έχουν ολοκληρωθεί τα WC ΑμεΑ στο Δημοτικό Ν. Λαμψάκου.
• Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και στις υπόλοιπες 15 σχολικές μονάδες.
«Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε το σχολικό περιβάλλον που αξίζει στα παιδιά, με ασφαλή πρόσβαση και χωρίς προβλήματα εξυπηρέτησης. Η βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών αποτελεί προτεραιότητά και εργαζόμαστε συνεχώς, για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και ένα σχολείο χωρίς εμπόδια», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, κάποιες από τις σχολικές μονάδες, όπου εκτελούνται εργασίες.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP