Ριζική επέμβαση του Δήμου Χαλκιδέων στο παραλιακό μέτωπο της Ν. Αρτάκης

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

 

Αλλάζει ριζικά όψη το παραλιακό μέτωπο στη Ν. Αρτάκη, από το ύψος του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης μέχρι τον Ζέφυρο, χάρη στην παρέμβαση που ξεκίνησε ο Δήμος Χαλκιδέων.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις σε μια από τις πλέον όμορφες περιοχές της Ν. Αρτάκης, έτσι ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν όπως πρέπει οι κάτοικοί της, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων, προχωρούν στο ξήλωμα και την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων παραπηγμάτων, τα οποία αποτελούσαν εστία μόλυνσης.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βασίλης Καθαροσπόρης, ανέφερε ότι στόχος είναι να αλλάξει ριζικά η εικόνα της περιοχής και σε καμία περίπτωση να μην θυμίζει εγκατάλειψη, λόγω παραπηγμάτων.

Παράλληλα με τις εργασίες αυτές, συνεργεία της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κάνουν παρεμβάσεις στο πράσινο της περιοχής, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου, εντεταλμένου συμβούλου Αθ. Τριανταφύλλου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP