Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Χαλκιδέων

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου Χαλκιδέων, που θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο, εκπονήθηκε και παρουσιάστηκε στις 25 Νοεμβρίου του 2020 από τις Εταιρείες ΠΟΛΙΝΔΕ Σύμβουλοι Μηχανικοί και ΜΣΜ Μαυρογεώργης και Συνεργάτες Μελετητική.

Στόχος του Σχεδίου είναι να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων του Δήμου, μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης, της συμμετοχής, της αύξησης των κοινόχρηστων ελεύθερων χώρων που διατίθενται για πεζούς και ποδηλάτες, με προτεραιότητα τις ήπιες μορφές μετακίνησης και τη μείωση της χρήσης του επιβατικού αυτοκινήτου.

Κύριο μέλημά μας είναι η αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής και των υποδομών. Στη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών, ο Δήμος Χαλκιδέων σας θέλει όλους αρωγούς. Γι’ αυτό, σας ζητώ να συμμετέχετε στη διαβούλευση που θα ξεκινήσει από σήμερα και για μια βδομάδα και να καταθέσετε τις απόψεις σας, ώστε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τις απαραίτητες παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν, για τον Δήμο Χαλκιδέων που θέλουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2221355194 με την κα. Δήμου Μαρία.

Ερωτηματολόγια πολιτών:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSvWBWDdO0IQt-ITtaBPekiTMKJQnQmKHLhe2jdyURxUsp7g/viewform

Ερωτηματολόγια φορέων:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebJ5WeMXMq__oPAhgH0axcrW2ie-Qrad29r8RX1PjqV6_HQA/viewform

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP