Σε εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δράσεις, Νέα / Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Χαλκιδέων παρευρέθηκε σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους και Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων.
Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Παραλίας Αυλίδας-Μόρφα και του Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη».
«Πρόκειται για δύο Συλλόγους πολύ δραστήριους στην περιοχή τους αντίστοιχα. Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος στη Μόρφα είναι πάντα πρόθυμος για συνεργασία και αλληλεγγύη με τον Δήμο Χαλκιδέων, ώστε να γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις στην περιοχή, προς όφελος των κατοίκων. Το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης είναι πραγματικά ένα εργαστήρι, που δημιουργεί και προάγει τον Πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους Συλλόγους στον Δήμο μας και τους ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργία και πρόοδο.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP