Σε ετοιμότητα ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., ενόψει της κακοκαιρίας – Στις εγκαταστάσεις η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Νέα / Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, όπου λειτουργούν οι θερμαινόμενες αίθουσες που είναι διαθέσιμες για φιλοξενία, για όποιον πολίτη χρειαστεί βοήθεια, κατά τις ημέρες εκδήλωσης της κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια, θα μεταφέρεται στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τηρουμένων όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, θα υποβάλλεται σε δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) και θα του παρέχονται νερό, φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης και κατάλυμα.
Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221062831.
“Ευχαριστώ τους εργαζόμενους, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και τον Ερυθρό Σταυρό, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που παρέχουν. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που τυχόν προκύψουν από την επικείμενη κακοκαιρία.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP